TV- Debut

Jaa det ringde i dag och bekräftade.
Tydligen ska jag dyka upp på torsdag kl 430 och plåtningen kommer att ta 4 timmar sen kommer jag ha gjort en kinesisk tvreklam för "electric appliances", mer detaljerade var de inte.
Fantastiskt!
Syster!
Vet inte hur jag ska svara dig. men får bli såhär.
Hon e från sydkorea men har bott här i tre år så hon pratar kinesiska och jag behöver inte lära mig koreanska, dock ett fantastiskt vackert språk.
Anta inte för mkt men vi hade en jättefin första dejt och hon e verkligen bäst av alla jag har hälsat på sen i Augusti vill jag säga!
syster min ska förresten till egypten alla mina läsare!!
Fantastiskt!
på tal om det ska jag utnyttja att man får betalt avv att studera i sverige och nästa termin ska jag hoppa på en portugisska kurs 15p och arabiska 15 p, hoppas kunna prata med syster nu!
Förresten kommer jag hem den 23e Juli för 3 veckor.
Se till att vi träffas :)
Vi hörs snart!
Vi hörs snart!

Svårt att inte en träffande rubrik till detta inlägg

Sen senaste uppdatering har jag gjort många stora och små saker.

Under en dryg månad I Guangzhou har jag äntligen kommit in i något som kan kallas rutin där jag konstant tjänar pengar och lyckas plugga mina timmar kinesiska.

Under tidigare delen av månaden har jag bott på hostel som iof e fantastiskt men man snarkar, äter och duschar med människor hela tiden och så fort man sätter sig I ett rum som e tomt när du äntligen hittar det tar knappa minuten innan du ändå måste prata med näste.

Jag uppskattar att alla e fantastiskt trevliga och detta livet e svårt att bli urtråkad ur. Men jag kände hela tiden att jag behoved min egen tid och framförallt behoved plugga mkt mer.

Jag levde I princip med nya människor varje kväll och fyllde min kontakt bok till från A till Ö och e jättetacksam men nu sedan I går bestämde jag mig och tog taxin fylld med mitt halvårsgamla bagage och flytta in hos min vän från Tara. Tara träffade jag genom en lägenhetsannons och hon har bott här I något år, jobbar fulltid och härstammar från Madagaskar.

 

Vi styrs av helt olika scheman dock, eftersom jag privatundervisar och framförallt under helger. Och hon har det reguljära jobbet från 9-5. Detta innebär ju för mig i princip exil framtills jag bestämmer mig för att göra något annat. I dag var min första sådan dag och jag njöt av att kunna läsa min kinesiska i 5 timmar.

Mitt schema som jag lyckats framkalla efter 1 mÅnad i guangzhou lyder sÅledes:

MÅndag: kl 7 Åka till min 40 Åriga elev Zhao och lÄra ut basal tyska, en timmee

Tisdag: ledig.

Onsdag: ledig

Torsdag: blev faktiskt precis uppringd av modellfirman och de vill att jag ska gÖra tvreklam fÖr dem just denna torsdag. annars inget planerat vanligtvis.

Fredag: 1530-17 en liten liten klass pÅ 8,9 Åringar,

LÖrdag: 0900-1130 8,9 Åringar, 1600-1700 JimmyEng.

SÖndag: 18-20 Cissi Franska.

Totalt jobbar jag alltsÅ nu 8 timmar i veckan. men lyckas ÄndÅ lÄgga undan pengar med tanke pÅ att vithyade lÄrare e eftertraktade och mat e billigt.

 

Jag har förresten träffat en tjej som jag kanske gillar...

 


RSS 2.0